De biotensor

Biotensor | NEI | Nicole Weites

𝑴𝒆𝒆𝒕 𝒎𝒚 𝒏𝒆𝒘 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅! 🙋🏻‍♀️


𝑫𝒆 𝒃𝒊𝒐𝒕𝒆𝒏𝒔𝒐𝒓 ✨

Sinds ik ben gestart met de opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut, is dit bijzondere meet instrument hier niet meer weg te denken!

Het mooie van een biotensor is dat hij de vertaalslag kan maken van het onderbewustzijn naar het bewustzijn. Hierdoor kunnen we kijken naar welke oude emoties of blokkades jij bij je draagt en wanneer deze jou niet meer dienen; loskoppelen.

Dit gebeurt d.m.v. een NEI-sessie. Hierbij gaan we dieper kijken naar waar een blokkade, gevoel, emotie of zelfs een fysieke klacht vandaan komt, om deze vervolgens te kunnen loskoppelen.
Het fijne is dat je bij deze methode niet opnieuw volledig door de pijn heen hoeft te gaan die jij ooit hebt gevoeld. Het mag allemaal met zachtheid aangekeken worden en in liefde losgelaten worden. 🩷

Omdat ik het verschillende modules heb doorlopen, mag ik hier lekker mee aan de slag! Het mooie hiervan is dat ik steeds een laagje dieper mag gaan testen op waar een fysieke of emotionele klacht vandaan kan komen. Fijn is ook dat een klacht die niet meer bij jou past of waar jij graag vanaf wilt, direct losgekoppeld mag worden. 

Ben jij nieuwsgierig geworden en loop je tegen bepaalde dingen aan? Dan wil ik jou hier zeker bij helpen! 

🦋 info@nicoleweites.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.